Vilniaus
Vasilijaus Kačialovo gimnazija

Vilnius TechVILNIUS TECH trečių klasių mokiniai ir toliau gilinosi į studijas. Balandžio 28 d. visą pamokų laiką gimnazistams vyko nuotolinės paskaitos su VILNIUS TECH dėstytojais.

Vilniaus Gedimino technikos universiteto Stojančiųjų priėmimo ir informavimo centro vyresnioji specialistė vėl suorganizavo mokiniams nuotolines paskaitas.  

Nuo pat ankstyvo ryto mokiniai keliavo į IT ir matematikos R programos pasaulį „Duomenų vaizdavimas grafikais“. Dėstytoja supažindino, kaip su R programa galima palengvinti matematinius skaičiavimus ir nubraižyti grafikus. Su ta pačia dėstytojai trečiokai bendravo ir matematikos paskaitoje „Atsitiktiniai įvykiai ir jų savybės“.  

Gimnazistai, kurie mokosi chemijos, žiūrėjo filmuotą medžiagą „Geriamojo vandens ruošimo technologijos“, gilinosi į geriamo vandens svarbą pasaulyje ir savo įspūdžiais žadėjo pasidalinti su chemijos mokytoja.  

Fizikai taip pat nenuobodžiavo ir kartu su dėstytoju virtualiai nagrinėjo temą „Gyvenimas tarp elektromagnetinių bangų. Kaip jos mus veikia?“ 

VILNIUS TECH klasių mokiniai paskaitas lanko ne tik pamokų metu, bet ir laisvalaikiu išklauso jiems patinkamas temas, tokias kaip „Reklama: pagauk mane, jei gali“, „Atrask pinigų aitvarą“, „Trimačių objektų modeliavimas fotonuotraukų pagrindu“, dalyvauja paskaitoje-praktiniame užsiėmime „Išmanus vanduo“, „Kas yra energijos efektyvumas ir kaip jį padidinti pastate?“ 

Glaudaus bendradarbiavimo su Vilniaus Gedimino technikos universiteto Stojančiųjų priėmimo ir informavimo centru tikimės ir kitais metais. 

Tėvų linija

Tėvų linija

Nuorodos