Vilniaus
Vasilijaus Kačialovo gimnazija

Šiais metais mūsų gimnazijos mokiniai prisijungė prie tarptautinio kūrybos projekto „Kuriu tau, pasauli“, kuriame dalyvauja ne tik Lietuvos mokyklos (Kaišiadorių r. Žiežmarių gimnazija, Vilniaus Žemynos progimnazija, Anykščių Antano Baranausko pagrindinė mokykla, Širvintų r. Musninkų A. Petrulio gimnazija (MG), Kaišiadorių r. Rumšiškių Antano Baranausko gimnazija, Akmenės r. Ventos gimnazija, Plungės Saulės gimnazija), bet ir kitos šalys (Indija, Turkija, Moldova. Airija). Virtualų laišką/knygą pasauliui galite pavartyti https://www.wholeworldletters.com/.

Nuo gegužės iki birželio mėn. mūsų gimnazijos 5-7 kl. mokiniai rašė laiškus, kūrė filmukus, piešė ar kitaip išreiškė savo mintis Pasauliui, kuriame gera gyventi. Prie šio projekto prisijungė labai daug mokinių ir skirtingų dalykų mokytojų. Kitais mokslo metais vėl žadame toliau tęsti projektą ir kviečiame prisijungti ir kitus mokinius bei mokytojus.

Pasauliui susidūrus su iššūkiais svarbu išgirsti ir paskleisti pasaulio jaunimo požiūrį į patirtus išgyvenimus dabarties ir ateities perspektyvoje, sukuriant „Skaitmeninę vizualizaciją piešinių, iliustruotų laiškų, pasižadėjimų, palinkėjimų, dedikacijų ir kitų kūrybinių darbų Pasauliui“, sukuriant bendrą VIRTUALŲ LAIŠKĄ/KNYGĄ.

Tėvų linija

Tėvų linija

Nuorodos