Vilniaus
Vasilijaus Kačialovo gimnazija

ISM klasėPrasidėjo bendras ISM universiteto ir mūsų gimnazijos - ISM klasės - projektas. Projekte dalyvauja 26 trečiokai, pasirinkę socialinių mokslų kryptį studijoms. Projekto metu universiteto dėstytojai skaitys paskaitas apie ekonomikos ir verslumo pagrindus, gimnazistams bus suteikta galimybė lankyti internetines paskaitas, taip pat paskaitas universitete, dalyvauti ISM universiteto ir „Lietuvos Junior Achievement“ organizuojamuose renginiuose.

Vykdydama projektą, studentų priėmimo į universitetą administratorė Silvija Butkutė IV klasių mokiniams pasakojo apie priėmimo į universitetą sąlygas, pristatė pagrindines studijų kryptis ir karjeros perspektyvas baigus studijas.

Pirmąją paskaitą „Ko reikia ir kiek kainuoja sukurti sėkmingą verslą?“ vedė ISM universiteto dėstytojas doc. dr. Modestas Gelbūda. Po paskaitos ISM klasės komanda, rugsėjo 25–27 dienomis internete dalyvavusi „Lietuvos Junior Achievement“ organizuotame „AcceleratorX bootcamp“ maratone, pristatė savo darbo rezultatus ir pasakojo apie varžybų metu atliktas užduotis. Pagal varžybų rezultatus mūsų gimnazijos komanda pateko į  geriausių TOP 15 komandų.

Tėvų linija

Tėvų linija

Nuorodos